Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।।

 



Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।। 



Nagpuri shayari


मोहब्बत करने में औरत से कोई जीत नही सकता,
और नफरत करने में औरत को कोई हरा नही सकता है.

प्यार करेक में छोड़ी मन से जिते नी परबे,
और नफरत करेक में छोड़ी मन के हरायेक नी पारबे।।



Nagpurishayarpk


Pyar karek main chhori,
man se jite ni parbe,
Or
Nafrat karek main chhori,
man ke Harayek ni parbe.. 



Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।। 



Nagpurishayarpk



सोरी कहा थो तोके,
मोके तोर प्यार नहीं चाही,
मोके मोर हांसेक- खेलेक वाला दिल
वापस चाही।।।



Nagpurishayarpk



Sorry kaha tho toke
Moke tor pyar nahi chahi,
Moke moor Hansek- Khelek
Wala dil wapas chahi..





Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।। 



Nagpurishayarpk



बहुत सा रिश्ता कर खत्म होवे कर वजह ओहे है
एक सही से बोले नी पारेल,
और
एक सही से बूझे नी पारेल।


Nagpurishayarpk



Bahut sa rista kar,
khatam howek kar wajah oohe hai..
Ek sahi se Bole ni parel,
Or
Ek sahi se Bujhe ni parel. 





Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।। 



Nagpurishayarpk



मोय खुद से पूछोना ऊ काले छोईड़ गेलेख मोके,
उकर का मजबूरी रहे,
उपर वाला कहलख ना कसूर तोर रहे
और ना गलती उकर,
मोर ई कहानी लिखले आधूरा रहलख।।


Nagpurishayarpk



Moye khud se puchona uu kale choid gelakh moke,
Ukar ka majburi rahe,
Upar wala kahlakh
Na kasur toor rahe
Or na galti ukar,
Moor ee kahani likhale aadura rahlakh.. 



Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।। 



Nagpurishayarpk



याईद में केकरो दीदार नी होवेला, 

खली याईद करेक प्यार नी होवेला,

याईद में केकरो मोय भी तड़पोना, 

बस मोरसे दर्द कर इज़हार नी होवेला... 



Nagpurishayarpk



Yaid main kekro dedar ni howela, 

Khali yaid karek pyar ni howela, 

Yaaid main kekro moye bhi tadhpona, 

Bas moorse dard kar izhar ni howela... 



Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।। 



Nagpurishayarpk



सांस थाईम जायेला पर जान नी जायेला

दर्द होवेला पर आवाज नी होवेला,

अजीब है सब ई जमाना में, 

मोय भूले नी पालों और उके याईद नी आवेला।। 



Nagpurishayarpk



Sans thaim jayela par jaan ni jayela

Dard howela par aawaj ni howela, 

Aajib hai sab ee jamana main, 

Moye bhule ni paloon or uke yaaid ni aawela.. 




Nagpuri shayari brackup।।नागपुरी शायरी ब्रेकअप।। 



Nagpurishayarpk



मोर खामोशी में भी फ़साना ढूँढ़ लेवेला, 

बड़ी शातिर है ई दुनिया, 

बहाना ढूँढ़ लेवेला, 

हकीकत ज़िद कईर के बैठल है चकनाचूर करेक ले,

लेकिन ई आंईख फिर सपना बेस ढूँढ़ लेवेला।। 



Nagpurishayarpk



Moor khamosi main bhi Fasana dhund lewela, 

Badi satir hai ee Dunia, 

Bahana dhund lewela, 

Hakikat jid kair ke baithal hai chakna chur karek le, 

Lekin ee aaikh fir sapna Besh dhund lewela... 



नागपुरी सोंग लिरिक्स के लिए लिंक पर Click कर -

https://nagpurivilla.blogspot.com/?m=1

https://nagpurivilla.blogspot.com/?m=1













Comments

Popular posts from this blog

new nagpuri shayari 2024 || न्यू नागपुरी शायरी 2024|| नागपूरी शायरी हिंदी||nagpuri shayari hindi

Nagpuri sad shayari-नागपुरी सैड शयरी-

Nagpuria lover boy shayari।।नागपुरीया लवर बाॅय शयरी ।।